Privacybeleid

We weten dat u omgeeft hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen uw vertrouwen dat we dit zorgvuldig en verstandig zullen doen. Om uw privacy beter te beschermen, geven we hieronder de melding van ons privacybeleid en hoe uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Door de volgende inhoud te bezoeken accepteer je de praktijken die in dit privacybeleid worden beschreven.

Informatiecollectie

Wij verzamelen persoonlijke gegevens van u als u met ons in contact komt met onze dienstverlening. We kunnen u bijvoorbeeld vragen voor persoonlijke informatie, zoals e-mail, naam, contactgegevens, account wachtwoord, instant messaging ID en / of credit- of betaalkaartgegevens. U kunt uw persoonlijke gegevens op elk gewenst moment corrigeren of bijwerken.

Door ons vrijwillig persoonlijke gegevens te verstrekken, vertegenwoordigt u hierbij dat u de eigenaar bent van dergelijke persoonlijke gegevens of anderszins bevoegd bent om het aan ons te verstrekken. U erkent en gaat akkoord dat u akkoord gaat met onze inzameling, gebruik, opslag en / of openbaarmaking van dergelijke persoonlijke informatie in overeenstemming met dit beleid.

Informatie Gebruik

Wij verzamelen informatie van u op verschillende manieren, met als doel het bieden van een efficiënte, zinvolle en aangepaste winkelervaring. We kunnen bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens gebruiken:

* Record en breng snel informatie op die u eerder hebt gegeven

* Help u snel informatie, producten en diensten te vinden

* Maak inhoud die relevant is voor u

* Informeer u over onze nieuwste producten en speciale aanbiedingen

* Communiceren met u over onze site en uw bestellingen

 

Hoe gaat het DreamyDress.be gebruik en openbaar informatie die van mij offline is verzameld?

Aangezien we de meeste informatie via onze site verzamelen, is dit privacybeleid alleen van toepassing op online verzameling van persoonlijke informatie. Wij beschermen ook alle persoonlijke gegevens die u offline verzameld, bijvoorbeeld via telefoongesprekken. Als we telefonisch contact met u opnemen over een bestelling of betaling, vragen we alleen de persoonlijke gegevens die nodig zijn om uw bestelling te plaatsen of uw probleem op te lossen. Wanneer we informatie in verband met een bestelling moeten opslaan, invoeren we het in onze database via SSL-encryptie (zie de gegevensbeveiligings sectie hierboven voor meer informatie).

Dit beleid probeert niet alle mogelijke offline methodes te gebruiken om persoonlijke gegevens te verzamelen of te gebruiken, maar we zullen alle offline inzameling, gebruik of openbaarmaking van persoonlijke informatie behandelen op een manier die in overeenstemming is met onze online praktijken.

Dataveiligheid

De site bevat fysieke, elektronische en administratieve procedures om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, inclusief Secure Sockets Layer ("SSL") voor alle financiële transacties via de Site. Wij gebruiken SSL-encryptie om uw persoonlijke gegevens online te beschermen, en we nemen ook een aantal stappen om uw persoonlijke gegevens te beschermen in onze faciliteiten. Toegang tot uw persoonlijke gegevens is beperkt. Alleen medewerkers die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens om een specifieke baan uit te voeren, krijgen toegang tot uw persoonlijke gegevens. Tenslotte vertrouwen we op dienstverleners van derden voor de fysieke beveiliging van sommige van onze computerhardware. Wij geloven dat hun beveiligingsprocedures voldoende zijn. Bijvoorbeeld, wanneer u de Site bezoekt, heeft u toegang tot servers die in een veilige fysieke omgeving, achter een vergrendelde kooi en een elektronische firewall worden bewaard.
Terwijl we gebruik maken van industriële standaardmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij de volledige beveiliging niet garanderen. 100% volledige beveiliging bestaat momenteel niet online of offline.

Waar vind ik updates voor dit beleid?

Om u op de hoogte te houden van welke informatie we verzamelen, gebruiken en onthullen, zullen we wijzigingen of updates van dit privacybeleid op deze site plaatsen en u aanmoedigen om dit Privacybeleid van tijd tot tijd te herzien. Gelieve ons te contacteren met eventuele vragen over het privacybeleid.