Over Dreamy Dress België

Over Dreamy Dress België

Dreamydress.be is opgericht in 2000 en is een modeverkoper die spannende, prachtig ontworpen, uitstekende kwaliteit mode voor vrouwen en meiden biedt. DreamyDress.be is een submerk van DreamyDress-merk. Met een volledig gamma van Galajurken, Avondjurken, Trouwjurken, and Jurken voor speciale gelegenheden de productie, succes komt met grote verantwoordelijkheid. Wij zijn verantwoordelijk voor onze leveranciers, klanten en collega's om ervoor te zorgen dat onze producten in aanvaardbare omstandigheden worden geproduceerd. Deze verantwoordelijkheid is centraal in hoe we als bedrijf functioneren.

Wat we aanbieden

Enorme Selectieproducten

We hebben duizenden producten voor onze klanten en elke dag worden nieuwe producten toegevoegd op deze site. Onze innovatieve marketing afdeling zoekt voortdurend naar de meest modieuze jurken om de brede vraag van ons klantenbestand aan te trekken en te voldoen. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van uw ervaring met onze brede selectie van top notch producten tegen rotsbodemprijzen!

Topkwaliteitsgarantie

Wij kiezen voor producten die te verkopen zijn op basis van hun uitstekende ontwerpen en bewezen betrouwbaarheid. Daarom is de kwaliteit gegarandeerd. Ons QC-team zal een grondige inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen. Elk product dat niet voldoet aan onze QC-normen zal teruggestuurd worden voor vervanging. Dus we zijn er zeker van dat elk product dat van ons is van hoge kwaliteit en geschikt voor u.

Lage prijzen altijd

Omdat we voornamelijk online verkopen dat we 24 uur per dag 7 dagen per week service kunnen bieden tegen een substantieel lagere kostenbasis dan traditionele bakstenen en mortelhandelaars die veel fysieke winkels met hoge huur-, loon- en distributiekosten moeten bedienen. We hebben niet deze overheadkosten. We hoeven niet dezelfde hoge marges op te laden die ze nodig hebben om hun bedrijf te kunnen onderhouden.

Professionele verpakking & Levering

Onze klanten worden altijd verrast door hoe snel zij hun bestelling van ons ontvangen, zelfs als er tijdens het weekend bestellingen werden geplaatst. Professioneel magazijnpersoneel zorgt goed voor uw bestellingen door ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met onze hoge normen.

7 dagen terug & Uitwisseling

Wij bieden retour- en uitwisselingsbeleid in geval de items die u hebt ontvangen defect zijn. U kunt het binnen 7 dagen terugsturen voor een terugbetaling of ruil, vanaf de dag dat u het item heeft ontvangen. Gelieve zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de klantenservice als er ernstige schade of duidelijke kleurverschillen op het ontvangen product zijn. Wij zullen uw aanvraag voor ruil of terugbetaling regelen na de foutieve bevestiging. U kunt naar ons Retourbeleid voor meer details.

Neem uw privacy serieus

Uw privacy en veiligheid zijn van groot belang voor ons. Ons doel is uw volledige voldoening en we zijn niet in het bedrijfsleven om uw informatie te delen met anderen. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server met meerdere lagen beveiliging tegen firewall.


Help altijd aan

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Ons team staat erbij om u te helpen tijdens het winkelen met ons. Als u een vraag hebt, raadpleeg dan een van onze online klantenservice vertegenwoordigers. Vraag hen over nieuwe stijlen, kleuren, beschikbaarheid, en als er een perfecte koppeling past bij de jurk die u bestelt.

Kantooruren: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur (gebaseerd op HKT time zone). Je moet converteren UTC+8 (HKT) Tijd naar uw lokale tijdzone.